ISKORISTITE POKLON BON ZA VAŠ PRVI POSJET SALONU # PROVJERITE TRENUTNE AKCIJSKE CIJENE USLUGA
Masaže

Masaže

Klasična - Ugodna masaža s naglaskom na napete i zategnute skupine mišića koje opuštamo.
Pindas weda - Ajurvedska medicinska masaža koja se izvodi toplim biljnim pindama i uljima prema tipu kože. Ova masaža doprinosi opuštanju, zdravlju tijela i uma.
Anticelulitna - Ovaj tip masaže uključuje cijelo tijelo ili parcijalne dijelove gdje je tkivo zahvaćeno masnim stanicama. Lagano se zagrijava određenim pokretima i stimulira masne stanice da izbace masnoću, te ih odvode u limfne kanale.
Refleksno-vezivna - Djeluje na učvršćivanje i podizanje vezivnog tkiva. Na refleksne zone u koži na kojima se osjeća napetost i na taj način se stimulira mišić koji se opušta.
Relax - Opuštajuća masaža kod stresnog stanja tijela napetosti s aromatičnim uljima koji prožimaju čula, te uključuju receptore ugode i opuštanja.
Medicinska - Masaža je namjenjena za otklanjanje boli u leđima (napetost, miogeloze, nakupine stresa, zategnutost mišića). Tretman ove masaže je ugodno bolan i možemo ga izvoditi parcijalno ili preko cijelog tijela.
Shiatsu - Drevna orijentalna metoda utemeljena na tradicionalnoj istočnoj medicini i filozofiji. Klijent se tretira preko odjeće, a izvodi se na strunjači dodirom i pritiskom palca. Vraća balans, umanjuje stres i poboljšava imunološki sustav!
Hot stone - Ugodna masaža toplim vulkanskim kamenjem kojega postavljamo na određene energetske točke koje znaju tokom života oslabiti. Kamenje vraća energiju i balans u tijelo tako da životna energija ima normalan protok. Ova masaža se izvodi laganim sinhroniziranim pokretima, te opušta i uravnotežuje!
Čokoladna - Onaj tko voli čokoladu i sve njene užitke, uživat će i u hranjenju tijela ovim ugodnim čokoladnim pripravkom koji se razljeva po tijelu i laganim pokretima umasirava u kožu. Koža postaje glatka i nahranjena, a tijelo ponovo rođeno!
Četveroručna masaža - Relaksirajuća masaža koju istovremeno rade dva terapeuta.
Masaža 24 karatnim zlatom - Jača imunološki sustav, vraća vitalnost, djeluje anti stestno i relaksirajuće. Koža nakon tretmana je blistava i otpornija. Zlato stimulira životnu energiju!